Arriba l’onzè concurs de punts de llibre de les biblioteques municipals

Arriba l’onzè concurs de punts de llibre de les biblioteques municipals

  • En aquesta onzena edició, la temàtica dels punts de llibre haurà de centrar-se en l’amistat. Els treballs s’han de presentar a les biblioteques abans del dimecres 12 d’abril.

Les biblioteques Joan Miró de Mont-roig del Camp i de Miami Platja han organitzat un any més el concurs de punts de llibre, que enguany ha arribat a l’onzena edició. En aquest cas, la temàtica del certamen és l’amistat. Fins al dimecres 12 d’abril es poden presentar els treballs amb un sobre tancat on s’han d’incloure les dades de l’autor.

Els punts de llibre han d’estar fets per una cara i han de tenir una mida de 6×18 cm. Les creacions poden ser en qualsevol tècnica de dibuix o pintura i el seu disseny pot presentar-se en color o en blanc i negre.

El concurs compta amb quatre categories. La categoria infantil s’ha dividit en dos grups, l’infantil A i el B. Pel que fa a l’A, s’inclouen els treballs d’autors que tenen fins a 6 anys, i pel que fa a l’infantil B, fins a 12 anys. La categoria juvenil conté els treballs de persones fins a 17 anys i, per últim, la categoria d’adult és a partir de 18 anys.

En aquest sentit, es farà el lliurament de premis per modalitat. Per tant, cada categoria tindrà el seu guanyador. Tot i això, si el jurat ho veu necessari, es podran concedir accèssits si la qualitat dels punts de llibre ho requereix.

Un cop s’hagin decidit els guanyadors, aquests seran avisats del dia i lloc de l’entrega de premis.

Comparteix aquest article