Arriba una nova edició de la Mitja Marató de Miami Platja enguany amb preus més econòmics

Arriba una nova edició de la Mitja Marató de Miami Platja enguany amb preus més econòmics

  • Tindrà lloc el dia 14 d’abril amb les diverses modalitats a banda de la cursa de 21K, les curses de 10 i 5k i les infantils

Un any més amb l’arribada del bon temps torna la Mitja Marató de Miami Platja, que se celebrarà el 14 d’abril a partir de les 9.15 del matí. Enguany la principal novetat és que aquesta cursa organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de l’Àrea d’Esports s’incorpora al calendari de curses low cost, curses econòmiques, que impulsa Tretzesports, amb la voluntat de fomentar una major participació de corredors i corredores.

Enguany, per tant, es podrà participar en la Mitja Marató amb un preu de inscripció de només 6 euros i per les curses de 10K i 5K el preu és de només 5 euros. En el cas de les curses infantils el preu és de 3 euros.  En cap cas és obligatori adquirir els serveis opcionals que ofereix l’organització.La inscripció dona dret a: participar en la modalitat que cada corredor esculli, dorsal, avituallant en cursa, avituallament a l’arribada i una assegurança bàsica d’accidents. A més es pot comprar voluntàriament la samarreta i una assegurança d’accidents amb més cobertures.

Com sempre la recollida de dorsals i bossa del corredor es podrà fer el dissabte 13 d’abril des de les 17:30 fins a les 19:30 hores al Poliesportiu de Miami Platja. El mateix dia de la competició es podrà recollir a partir de les 07:30 fins poc abans de l’inici de la competició.

Inscripcions: https://webtretzesports.wixsite.com/mitjamiamiplatja

Comparteix aquest article