Arriba una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor que tindran lloc del 7 al 23 d’octubre

Arriba una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor que tindran lloc del 7 al 23 d’octubre

  • Cartell jornades la Cuina de l’Arròs de Tardor 2022.

    Tretze establiments participaren en aquesta sisena edició de la proposta culinària que combina l’arròs amb els productes agroalimentaris  típics d’aquesta època.

  • Aquest divendres 7 d’octubre, de 19 a 22 h, es podrà realitzar una degustació i maridatge del plat principal per només 4 euros a set dels restaurants participants.

La sisena edició Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja, que organitza Mont-roig Miami Turisme, arranquen aquest divendres dia 7 d’octubre amb noves propostes de plats i menús amb l’arròs i els productes agroalimentaris de temporada com a principals protagonistes.

Com a tret de sortida,  aquest divendres 7 d’octubre des de les 19 a les 22 h, set restaurants participants en  les jornades oferiran la possibilitat de fer una degustació i maridatge del seu plat participant, al seu establiment, per només 4 €. Es tracta dels establiments Eclipse (arròs melós de rap amb cloïsses), Ginger Café (risotto de carbassa i ceps amb formatge trufat), La Riviera (arròs prohibit de l’emperador a la llauna amb ànec, fruits vermells i bolets de temporada), la Tasca d’en Joan (arròs melós de rap, rovellons i ceps), Plats & Co (arròs de tardor amb ceps), Sab’s Gourmet (duo de risotto de carbassa i kabanos i de gambes i carbassó) i Casablanca Cristal (arròs a la llauna de picanya d’Angus, picada de nyores i bolets)

Productes de temporada

El moniato, les castanyes, les carxofes, els ceps, els rovellons, l’ànec o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d’arrossos que presenten els 13 establiments participants en les Jornades, posant de relleu també  la producció agroalimentària local. De la tretzena de restaurants participants 8 d’ells en format menú i 4 com a plat únic i 1 establiment combinant el plat i el menú. Els preus oscil·len dels 9 euros als 27’5 euros, segons si es tracta del format plat o menú complet.

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 23 d’octubre en els següents establiments de Miami Platja i de Mont-roig: Balmar, Cal Xato, Can Salvador, Casablanca Cristal, Eclipse, Ginger Café, La Borda d’en Manel, La Cuina de l’Ermita, La Mar Salada, La Riviera, La Tasca d’en Joan, Plats&Co, Sab’s Gourmet.

A més, Mont-roig Miami Turisme posa en marxa un concurs a Instagram a través del qual les persones participants podran guanyar àpats per a 2 persones a diferents restaurants participants. Es podran consultar les bases de participació al web www.mont-roigmiami.cat

Tota la informació i el fulletó  amb els restaurants, els menús, els plats i els preus en aquest enllaç.

Comparteix aquest article