Augmenta el número d’establiments que participen a la Ruta de la Tapa de Miami Platja

Augmenta el número d’establiments que participen a la Ruta de la Tapa de Miami Platja

De l’11 al 28 de maig es podran degustar fins a 27 propostes culinàries diferents

Acte de presentació de la cinquena Ruta de la Tapa de Miami Platja

La cinquena Ruta de la Tapa de Miami Platja arrenca aquest dijous amb la participació de 27 establiments de restauració. Una edició que destaca per l’augment de bars i restaurants que oferiran propostes gastronòmiques de petit format. Un total de 10 establiments més s’han adherit aquest any a la iniciativa que busca dinamitzar el sector de la restauració local.

Fins al 28 de maig es podran degustar tapes que destaquen per la seva qualitat i quantitat, tal i com ha assegurat l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho en l’acte de presentació de la Ruta, que ha tingut lloc aquest matí al Torreó de Miami Platja. Aquest ha estat l’escenari triat per mostrar què es podrà degustar durant les més de dues setmanes que durarà el certamen gastronòmic. L’acte ha comptat amb l’apadrinament del xef Joan Bosch del restaurant amb estrella Michelin Can Bosch de Cambrils i la presència dels establiments participants.

El president de l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja, Xavi Alcaide, ha explicat que les persones que realitzin la ruta a un mínim de 5 establiments entraran al sorteig de diversos premis. Per la seva banda, La regidora d’Impuls Econòmic i Turisme Yolanda Pérez ha animat a veïns i visitants a completar la Ruta i a descobrir la cuina de nous establiments.

La ruta de la Tapa està organitzada per l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i diverses empreses locals.

Comparteix aquest article