Avui comença el període de preinscripció per al cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics a l’Institut Antoni Ballester

Avui comença el període de preinscripció per al cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics a l’Institut Antoni Ballester

  • L’Institut ofereix la possibilitat de cursar estudis postobligatoris de batxillerat i cicle formatiu de grau mitjà.

A partir d’avui i fins al 18 d’abril, els estudiants que finalitzen aquest curs l’ESO, ja poden preinscriure’s als cicle de formació professional de grau mitjà que ofereix l’Institut Antoni Ballester. Per a aquells que estiguin interessats en seguir estudiant, aquest centre educatiu de Mont-roig  ofereix una amplia varietat d’estudis que permetran als estudiants obtenir els coneixements i habilitats necessaris per afrontar els reptes del futur.

L’Institut Antoni Ballester ofereix la possibilitat de cursar estudis postobligatoris de batxillerat i cicle formatiu de grau mitjà. En concret, les modalitats de batxillerat (humanitats, ciències socials i ciències i tecnologia) i cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes DUAL, que és el que ara mateix obre el període de preinscripció

Per a qualsevol dubte o consulta, a més de l’atenció que ofereix l’Institut Antoni Ballester, també podeu contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp que resoldrà els dubtes que sorgeixin en el procés de preinscripció.

Hi podeu contactar mitjançant els telèfons 977 17 28 65 – 677 724 637 o a través del correu electrònic ome@mont-roig.cat.

Per obtenir més informació, podeu visitar la pàgina web del centre a www.agora.xtec.cat/iesaballester/ o trucar al telèfon 977 83 86 09.

Les dates per presentar la preinscripció són les següents:

Batxillerat: presentació de sol·licituds del 19 al 25 d’abril.  Matrícula del 22 de juny al 3 de juliol.

Cicles de formació professional de grau mitjà:  Alumnat amb continuïtat d’escolarització: presentació de sol·licituds del 12 al 18 d’abril. Matrícula del 3 al 7 de juliol. Resta d’alumnat: presentació de sol·licituds del 9 al 15 de maig. Matrícula del 3 al 7 de juliol.

Comparteix aquest article