Avui es publiquen les llistes d’admesos/es dels casals d’estiu

Avui es publiquen les llistes d’admesos/es dels casals d’estiu

  • Ja es poden consultar de forma online, a les façanes dels poliesportius municipals o bé trucant per telèfon al 977 837 611 i al 977 170 572
  • Les inscripcions i la presentació de la documentació dels admesos/es comencen dilluns dia 15 de juny

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha publicat aquest divendres 12 de juny les llistes d’admesos/es dels Casals d’Estiu. Aquesta documentació es pot consultar en aquest enllaç o bé trucant al 977 837 611 (poliesportiu de Mont-roig) i al 977 170 572 (poliesportiu de Miami Platja). També està penjada a les façanes dels poliesportius municipals.

Les inscripcions dels infants que han sigut admesos/es començaran el pròxim dilluns 15 de juny i caldrà aportar la documentació sol·licitada, les autoritzacions signades i realitzar el pagament.

La formalització del tràmit es podrà fer fins al 23 de juny, presencialment al poliesportiu corresponent, demanant cita prèvia, o bé enviant la documentació a través del correu electrònic esportsestiu@nostreserveis.cat. A més, les inscripcions es podran seguir fent al llarg de l’estiu, sempre que quedin places lliures.

Les activitats es realitzaran del 6 de juliol al 28 d’agost i compten amb diverses novetats per tal d’adaptar-se a les exigències establertes per les autoritats sanitàries, minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants.

Us recordem que enguany hi haurà dos casals d’estiu individuals, un a Mont-roig i un altre a Miami Platja, no hi haurà transport en autobús, les activitats del casal seran dins de cada nucli i el servei de menjador s’oferirà també a l’Escola Mare de Déu de la Roca. A més, les sortides i entrades dels nens/es es faran esglaonadament per portes diferents i s’ha ampliat la franja d’activitats, que s’oferiran també en horari de tarda.

D’altra banda, els grups de convivència estaran formats per 10 nens i nenes amb 1 monitor/a. Aquests grups no es barrejaran amb altres grups i el monitor/a serà sempre el mateix per a totes les activitats del dia.

Finalment, hi haurà una persona responsable que vetllarà pel compliment de la neteja de mans de forma periòdica, l’ús de mascaretes quan no es pugui garantir una separació de 2 metres i la neteja i desinfecció d’espais i materials, entre altres mesures establertes pel pla d’higiene i salut.

Comparteix aquest article