Les Banderes Blaves ja onegen a les platges Cristall i Pixerota

Les Banderes Blaves ja onegen a les platges Cristall i Pixerota

Les platges Cristall i Pixerota revaliden les Banderes Blaves

Les platges Cristall i Pixerota revaliden les Banderes Blaves

Aquests espais revaliden el distintiu que certifica la qualitat, l’accessibilitat i els serveis 

A les platges Cristall i Pixerota ja hi tornen a lluir les Banderes Blaves. Aquests espais repeteixen el distintiu, reconegut a nivell internacional, que atorga anualment l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i la Fundació d’Educació Ambiental. Es tracta d’una certificació que valora i premia les condicions higièniques, de seguretat, d’accés lliure, d’atenció a persones amb discapacitat i l’oferta complementària.

Aquest migdia ha tingut lloc l’acte oficial d’hissament de les Banderes Blaves amb la presència de l’alcalde Fran Morancho, acompanyat per la regidora de Turisme Yolanda Pérez i altres regidors i regidores de l’Ajuntament, així com socorristes, Policia Local i membres de les empreses municipals.

Acte hissament Bandera Blava

Acte hissament Bandera Blava

L’obtenció de les Banderes Blaves és el resultat de l’esforç i el treball dut a terme per tal de millorar-ne l’accessibilitat, la qualitat i dotar-les de serveis. Un esforç a través del qual es vol aconseguir que, en properes edicions, s’ampliï el nombre de platges certificades.

Així, la platja Cristall destaca per ser una de les més ben equipades del municipi amb diverses dutxes, papereres de recollida selectiva, sanitaris per a minusvàlids, rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, torres i mòduls de vigilància, cartells informatius, parc infantil, guarderia de platja, espai d’esports, oficina de turisme, a més de guinguetes, hamaques, gandules, para-sols, etc. Serveis similars que també es poden trobar a la platja de la Pixerota i que els hi han permès revalidar aquesta qualificació d’excel·lents.

 

Comparteix aquest article