La Biblioteca Joan Miró enceta les activitats de desembre amb un taller de postals de Nadal

La Biblioteca Joan Miró enceta les activitats de desembre amb un taller de postals de Nadal

taller-de-postalsplanetari2

  • Entre els actes programats a la Biblioteca destaquen diversos tallers, trobades del club de lectura i presentacions de llibres

Els actes organitzats per aquest mes de desembre per la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp i Miami Platja s’inicien aquest dijous 1 de desembre amb un taller per confeccionar postals. Els nens i nenes aprofitaran l’arribada de les festes per escriure’s felicitacions de Nadal. Serà a partir de les 18 hores als centres bibliotecaris.

Entre les activitats programades per aquest mes destaca també la trobada del club de lectura que se celebrarà aquest divendres 2 de desembre a les 19 hores a la biblioteca de Miami Platja. L’acte estarà dedicat al llibre Paraules a Mitges, una obra en la qual els tres protagonistes, sense saber-ho, es troben embolicats en una trama vinculada al contraban, als perfums i als desenganys amorosos. La tertúlia comptarà amb la presència i participació de l’autora, Blanca Busquets.

Per la seva part, l’autor local Jordi Ledesma presentarà el seu nou llibre Lo que nos queda de la muerte. L’acte tindrà lloc el dimarts 13 de desembre a les 19 hores a la biblioteca de Mont-roig del Camp. L’escriptor estarà acompanyat de Judit Robert. A través d’aquest llibre, Ledesma situa al lector a principis dels anys 90, temps en què la mort d’un jove altera la rutina i convivència dels veïns de Cambrils. Amb un ampli ventall de personatges, l’autor tracta els sentiments, l’egoisme i les discòrdies presents a la societat.

Un altre dels atractius del programa de la Biblioteca és el taller Planetari amb el qual es podrà aprendre a identificar les estrelles. L’activitat tindrà lloc el dimecres 14 de desembre a les 18.30 hores a Mont-roig del Camp i, en aquest horari, es realitzarà el dijous 15 de desembre a Miami Platja.

A més, s’anima a tothom a participar en el calendari d’advent que ha preparat la Biblioteca municipal amb la vista posada a les festes de Nadal.

 

Comparteix aquest article