Bona acceptació de la Fira del Vi de Miami Platja amb 15.000 degustacions i 5.000 visitants en la seva 4a edició

Bona acceptació de la Fira del Vi de Miami Platja amb 15.000 degustacions i 5.000 visitants en la seva 4a edició

  • La nova ubicació a la plaça del Cinquantenari, amb 17 cellers i una oferta gastronòmica local, consolida l’esdeveniment com a referent enogastronòmic i cultural.

La Fira del Vi de Miami Platja ha tancat la seva quarta edició amb un èxit rotund, consolidant-se com un esdeveniment imperdible per a amants del vi i de la cultura. Amb un canvi d’ubicació encertat a la plaça del Cinquantenari, l’esdeveniment ha aconseguit reunir a prop de 5.000 visitants aquest cap de setmana, superant les expectatives i demostrant una clara consolidació en la seva trajectòria.

Destacant l’ampli ventall de vins disponibles per a degustació, la fira ha registrat un total de 15.000 tastos, amb la participació de 17 cellers de 8 Denominacions d’Origen del territori. Això ha permès als visitants explorar una àmplia gamma de sabors i aromes, consolidant la reputació de la fira com a destí enogastronòmic de primera categoria.

L’espai gastronòmic també ha tingut bona acollida, Ha comptat amb la participació de 4 establiments de restauració locals, oferint una experiència completa. A més, l’ambient familiar i agradable ha estat un tret distintiu de l’esdeveniment, amb un espai infantil que ha inclòs inflables i un circuit de karts per al gaudi dels més petits.

La inauguració de la fira va comptar amb el concert de Didacellist, que va oferir una actuació innovadora amb el seu cello electrònic, seguit pel Dj John C. Burris. Dissabte al migdia, el grup Mint Valley va amenitzar l’ambient amb música country, mentre que diumenge al migdia va ser el torn de Radio Reggae. Durant tot el cap de setmana, Lola Van Dj Truck va mantenir l’energia alta amb una selecció musical variada que va fer ballar al públic.

Comparteix aquest article