Bona acollida dels nous tallers de formació digital per a comerços

Bona acollida dels nous tallers de formació digital per a comerços

  • Un dels cursos que s’estan fent aquesta setmana a Miami Platja.

    Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp gràcies al finançament dels Fons Next Generation i el Pacte de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern central

Aquesta setmana s’han iniciat els tallers de formació digital per a comerços que ha organitzat la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp gràcies al finançament rebut dels Fons Next Generation de la UE i del Pacte de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern central. Podeu consultar tots els detalls dels cursos aquí.

Èxit de participació

Fins a 55 persones vinculades al sector comercial del municipi s’han apuntat als tallers, omplint completament els grups del matí i el migdia. Ara només queden 5 places disponibles en el grup de tarda (de 18 a 20h). Per apuntar-se a les darreres places disponibles, es pot fer des d’aquí.

El tallers s’imparteixen amb una visió pràctica i personalitzada. Cada taller està conduit per dues especialistes en la matèria, garantint així que totes les persones participants podran exposar i abordar problemes concrets del seu dia a dia en la promoció i gestió del seu negoci. A més a més, cada participant disposa d’un servei d’assessorament posterior als tallers per  assegurar que s’han pogut aplicar les eines i continguts adquirits a la formació.

Comparteix aquest article