Campanya de recollida de roba usada i calçat a les llars d’infants municipals

Campanya de recollida de roba usada i calçat a les llars d’infants municipals

Recollida de roba usada i calçat a les llars d'infants municipals La Fundació a l’Assistència a l’Educació GLORR recollirà el material que es destinarà a les famílies que viuen en situació de precarietat econòmica o exclusió social

Des de la Regidoria de Serveis socials s’impulsa, un any més, la campanya de recollida de roba usada i calçat a les Llars d’infants municipals. Aquesta es durà a terme els mesos de novembre i desembre per part de la Fundació a l’Assistència a l’Educació GLORR.

A la Llar d’infants M. de Déu de la Roca la recollida del material es realitzarà del 25 de novembre al 9 de desembre. El centre entregarà als pares i mares bosses i cartes informatives sobre l’objectiu del programa, els destinataris, el tipus de material que es pot donar, etc.  D’altra banda a la Llar d’infants Petete la campanya començarà el 26 de novembre i s’allargarà fins el dia 11 de desembre.  

La Fundació GLORR realitza un projecte de desenvolupament als centres educatius de tot el territori nacional, assistint als menors i famílies en situació de precarietat econòmica o exclusió social. L’objectiu d’aquestes campanyes és que la situació econòmica en que viuen aquestes famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral dels menors.

Imatge portada

llar_dinfants.jpg

Comparteix aquest article