Campanya per evitar la presència de burilles de cigarret al voltant dels bars i restaurants

Campanya per evitar la presència de burilles de cigarret al voltant dels bars i restaurants

  • Un dels cendrers lliurats a un dels establiments participants en la campanya.

    L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha lliurat més de 50 cendrers que els establiments col·loquen a l’exterior del local

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Residus i Neteja Viària de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, ha posat en marxa una nova iniciativa dins  la campanya “Reduir i reciclar, tot és començar”, l’objectiu principal del qual és promoure hàbits sostenibles i reduir la presència de residus al nostre entorn. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ofereix als establiments del sector de la restauració la possibilitat de participar en una campanya especial per fomentar l’ús de cendrers.

A través d’aquesta iniciativa, es busca facilitar als establiments les eines necessàries per promoure un comportament cívic entre els seus clients i evitar la presència de burilles de cigarret a terra, així com establir unes taxes de gestió d’escombraries justes.

Els establiments interessats a unir-se a aquesta campanya ja han començat a rebre de manera gratuïta un cendrer de paret, sent-ne ells els propietaris. L’adhesió a la campanya implica l’acceptació de les condicions d’ús i compromisos establerts, com ara la ubicació i manteniment del cendrer, així com l’encàrrec del buidatge a la fracció de brossa corresponent. En cas de desvinculació d’aquesta iniciativa, caldrà retornar el cendrer a l’Ajuntament en bones condicions de neteja i manteniment.

De moment ja s’han sumat aquesta iniciativa més de 50 establiments de tot el municipi.

Comparteix aquest article