Els càmpings del municipi tanquen la temporada alta d’estiu amb un augment d’ocupació

Els càmpings del municipi tanquen la temporada alta d’estiu amb un augment d’ocupació

visita-campings-balanc-temporda-turistica

L’Ajuntament visita els càmpings Miramar, Playa Mont-roig, La Torre del Sol, Els Prats Village, Playa y Fiesta i Oasis.

El consistori ha visitat els 6 establiments i s’ha interessat per les necessitats del sector

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho i la regidora de Turisme, Yolanda Pérez han visitat els càmpings del municipi coincidint amb el final de la temporada alta d’estiu. Els representats dels 6 establiments turístics han fet balanç de la temporada i han destacat que ha estat molt bona, especialment el mes d’agost. Uns mesos en què s’han registrat nivells d’ocupació més alts que l’any passat i que en temporades anteriors.

L’origen dels turistes és similar a la majoria de càmpings, tot i algunes diferències. Tots ells han notat l’increment del turista nacional i del francès. Un augment que, en el cas del francès, expliquen que podria ser per la por al terrorisme internacional. Fet que els ha portat a evitar altres països de la costa mediterrània i optar per la propera Costa Daurada. Per contra han notat un descens del turista alemany.

Aprofitant la visita, els càmpings han fet algunes demandes a l’Ajuntament. La principal petició ha estat la de tenir suport de cara al Departament de Costes per tal que aquest realitzi una millora en les platges, especialment pel que fa a la regeneració de sorra en algunes d’elles. L’Alcalde els hi ha explicat que té prevista una reunió amb Costes d’aquí a pocs dies on els hi traslladarà les inquietuds i necessitats del litoral del municipi.

Comparteix aquest article