Canal Reus TV emetrà un programa mensual dedicat a Mont-roig del Camp

Canal Reus TV emetrà un programa mensual dedicat a Mont-roig del Camp

Frame programa Canal Reus TV Mont-roig al dia

Frame de la careta del programa Mont-roig al dia de Canal Reus TV

L’Ajuntament patrocinarà l’agenda d’aquest magazine per ajudar a les entitats del municipi a difondre les seves activitats

Canal Reus Tv iniciarà en breu un programa d’actualitat sobre Mont-roig del Camp, que s’emetrà de forma mensual a semblança del programa Avui Cambrils. El magazine inclourà entrevistes, reportatges i recull d’algunes de les notícies més destacades del municipi. Davant d’aquesta proposta i amb la voluntat de donar visibilitat a les activitats de les entitats, l’Ajuntament ha decidit patrocinar l’agenda mensual que s’emetrà en finalitzar aquest programa i que es repetirà de forma periòdica en les emissions regulars d’aquest mitjà de comunicació.

A la vegada Canal Reus TV facilitarà aquesta agenda a l’Ajuntament per tal que puguem ampliar-ne la difusió a través del web municipal i les xarxes socials tan del consistori com de les entitats locals que la comparteixin.

Envieu-nos la programació de les vostres activitats

Aquest patrocini pretén donar resposta a una de les demandes rebudes per part de les associacions del municipi d’ajuda en la difusió dels actes i activitats. Per fer-ho possible, us demanem que ens feu arribar la programació de les vostres activitats a comunicacio@mont-roig.cat per tal que les puguem traslladar a Canal Reus TV i puguin elaborar aquesta agenda mensual.

El primer programa s’emetrà el 27 d’abril, per tant, la programació d’actes i activitats ha de ser del mes de maig. Sempre que tingueu novetats en la programació ens ho podeu fer arribar.

L’Ajuntament  espera que amb aquesta mesura, que intentarà complementar amb alguna altra acció, es pugui satisfer la demanda de difusió de les activitats de les associacions i donar visibilitat a l’esforç que diàriament realitzen per tirar-les endavant.

Comparteix aquest article