Canvis en la cavalcada de Reis a Mont-roig i obligatorietat de portar mascareta als majors de 6 anys

Canvis en la cavalcada de Reis a Mont-roig i obligatorietat de portar mascareta als majors de 6 anys

  • Imatge d’arxiu de la cavalcada de Mont-roig de l’any passat.

    La cavalcada finalitzarà al parc Maria Martori per tal d’evitar les aglomeracions de la plaça de l’Església. La cavalcada de Miami Platja manté el recorregut tradicional que finalitza al Centre Polivalent. 

L’Ajuntament  de Mont-roig  ha decidit fer canvis en la cavalcada de Reis de Mont-roig per adaptar-se a la normativa Covid i per aquest motiu s’ha modificat el recorregut. D’aquesta manera, la cavalcada no s’acabarà a la Plaça de l’Església, ja que és petita i es pretén evitar aglomeracions, i la finalització de la cavalcada serà al parc Maria Martori.

També seguint les recomanacions sanitàries, s’ha decidit que enguany els Reis Mags no llençaran caramels als petits durant la cavalcada per evitar aglomeracions.

El nou recorregut dels Reis és  el carrer Cambrils, plaça Miramar, carrer Cristòfor Colom, carrer Industria, i avinguda  Catalunya fins arribar al Parc Maria Martori, on està previst que l’alcalde doni la benvinguda als reis i les claus de totes les cases del poble per poder portar els regals.

La cavalcada de Miami  Platja quedarà tal i com es fa habitualment cada any.  Sortiran de la plaça Tarragona per continuar per l’avinguda de Barcelona, avinguda de Cadis, carrer Sòria fins al Centre Polivalent.

   

Pel que fa als Encàrrecs Especials, es manté el programa previst inicialment amb els següents horaris: Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja i de 10 a 15h al poliesportiu de Mont-roig.

Mascareta obligatòria pels majors de sis anys

D’altra banda, el departament de Salut de la Generalitat ha presentat també el protocol per la cavalcada que indica que els  reis mags i els patges portaran mascareta de forma obligatòria.  També serà obligatori l’ús de la mascareta als majors de 6 anys i recomanable als infants de 3 a 5 anys.

Al mateix temps no podran participar a la cavalcada persones amb símptomes de Covid-19, amb resultat positiu, pendents de resultat o aïllades per ser contactes estrets. Els membres de la comitiva que toquin instruments de vent, quan no el toquin, s’hauran de posar la mascareta durant el recorregut.

Per últim, el departament de Salut recorda que  mantenir la màxima distància possible entre la comitiva i el públic i entre els espectadors, i evitar aglomeracions.

 

 

 

Comparteix aquest article