El Carnaval de Mont-roig i Miami Platja s’amplia amb noves activitats

El Carnaval de Mont-roig i Miami Platja s’amplia amb noves activitats

Una jornada gastronòmica amb food trucks el diumenge a Miami Platja i la recuperació de la crema del Carnestoltes i una sardinada popular el dimarts a Mont-roig són les novetats de la programació que s’inicia aquest divendres 9 de febrer

Més dies i més activitats per celebrar com cal el Carnaval. Mont-roig i Miami Platja ja ho tenen tot a punt per gaudir, del 9 al 13 de febrer, de les disfresses, els balls i els bons tiberis.

Una de les novetats d’aquesta edició és la posada en marxa de la primera Jornada Gastronòmica de Carnaval, el diumenge 11 de febrer, al poliesportiu de Miami Platja. A partir de la una del migdia, continua la festa de disfresses amb discoteca mòbil i food trucks.

D’altra banda a Mont-roig, la principal novetat és la recuperació de la vetlla i crema del Rei Carnestoltes, així com la celebració d’una sardinada popular el dimarts de Carnaval. Diverses associacions veïnals i entitats s’han implicat en la preparació d’aquest acte en què es convida a tothom a assistir-hi disfressat.

Altres activitats que es van posar en marxa l’any passat i que es consoliden són la proclamació del Rei i la Reina Carnestoltes en el transcurs dels balls de disfresses de dissabte al vespre. Els amfitrions del 2017 traspassaran els seus poders als representats de les colles que guanyin el concurs de carrosses i de comparses. (Consulteu les bases).

A més a Miami Platja, es repeteix el Miamidromo a l’Avinguda Màlaga, un espai perquè els participants puguin fer balls d’exhibició i aconseguir més puntuació per al concurs.

El primer acte de Carnaval, però, tindrà lloc aquest divendres amb la rua infantil dels alumnes de la llar d’infants Petete, l’escola Joan Miró i enguany també l’escola Marcel·lí Esquius. Aquesta rua a Mont-roig es celebrarà el dissabte a la tarda.

El ball de Parelles, el divendres a la nit a Mont-roig, juntament amb les grans rues de lluïment de dissabte a la tarda i els balls de disfresses dels dos nuclis completen una programació per gaudir durant uns dies de la gresca i els excessos de Carnaval!

 

       

Comparteix aquest article