Celebra la diada de Sant Jordi amb propostes per a tots els públics

Celebra la diada de Sant Jordi amb propostes per a tots els públics

  • Els dies 21, 22 i 23 d’abril viu la llegenda de Sant Jordi a Mont-roig i a Miami Platja amb tallers, actuacions musicals i espectacles infantils
  • Les biblioteques Joan Miró de Mont-roig i Miami Platja lliurarà els premis de l’11è concurs de punts de llibre. L’acte serà el divendres 21 d’abril a les 18 hores

Arriba la diada de Sant Jordi i amb ella es presenten un conjunt d’activitats relacionades amb la llegenda del cavaller i el drac. Així, des de la regidoria de Cultura s’han organitzat tallers de manualitats, actuacions musicals i espectacles. L’objectiu és oferir propostes obertes a tots els públics. D’aquesta manera, grans i petits podran sortir al carrer a celebrar la festa de la rosa i del llibre.

Els actes s’iniciaran prèviament el divendres 21 d’abril a les cinc de la tarda a les biblioteques de Mont-roig i Miami Platja amb activitats infantils. A partir de les 19.30 hores al Centre Miró es farà la inauguració de l’exposició “17 anys de records, música i cançons de la Coral Sant Miquel”. L’endemà, dissabte 22 d’abril, serà el torn de l’Aula de Música Baptista Nogués que oferirà un concert a les 19 hores a la plaça del Centre Polivalent. Aquest serà l’espai que acollirà les activitats, el diumenge 23 d’abril, a Miami Platja.

Així, a partir de les 16.30 hores hi haurà paradetes de venda de roses i tallers de manualitats per celebrar oficialment la diada de Sant Jordi. A continuació hi haurà ballada de sardanes a càrrec de l’Associació Balls Line Dance & Country Mont-roig/Miami i tot seguit es presentarà l’espectacle “Una altra història de Sant Jordi” de la companyia Els Picarols. Finalment, a les 19 hores hi haurà l’actuació de la Batucada de Miami Sona.

A Mont-roig del Camp, la plaça Mossèn Gaietà Ivern s’omplirà de paradetes de venda de roses i llibres a partir de dos quarts de cinc de la tarda. En aquesta hora també hi haurà un taller de manualitats i l’actuació dels grallers de Mont-roig i del Barri de Dalt “Pitota i Pitot”. A les 17 hores, Jordi Jubany portarà l’espectacle “Salta Martí” i a les 18 hores el grup sardanista La Rotllana farà una ballada de Sardanes. Per finalitzar, a les 19 hores, la plaça Joan Miró acollirà el concert de Sant Jordi, a càrrec de la Coral Sant Miquel i la Coral Noves Veus de Vinyols i els Arcs. En cas de mal temps, aquest acte es traslladarà a l’Església.

Pinta el cartell de Sant Jordi 2017

Per segon any consecutiu, els nens i nenes podran decorar el cartell de Sant Jordi al seu gust. En aquest cas, podran pintar el drac, la rosa, la senyera i les lletres.

Activitats paral·leles

 La biblioteca Joan Miró de Mont-roig i Miami Platja ha preparat durant aquests dies activitats paral·leles amb motiu de la diada de Sant Jordi. Així, dues sessions de l’hora del conte aniran lligades a la llegenda. El divendres 21 d’abril hi haurà el taller de Sant Jordi on es construirà el CubiJordi. A partir de les 18 hores es farà el lliurament de premis de l’11è concurs de punts de llibre.

Comparteix aquest article