Celebracions de Santa Àgueda a Mont-roig i Miami Platja

Celebracions de Santa Àgueda a Mont-roig i Miami Platja

Un any més, les dones de Mont-roig i les de Miami Platja han organitzat diversos actes en motiu de Santa Àgueda. Es tracta de jornades que tradicionalment compten amb el reconeixement cap a les dones de més edat del municipi així com actes litúrgics i celebracions festives com dinars populars.

A Miami Platja, l’acte va tenir lloc aquest diumenge i va comptar amb la tradicional proclamació de l’alcaldessa, la Sra. Brigida Sancho Moreno i les regidores Catalina Pacheco Garcia i Ana Granados Atencia. També es va fer un reconeixement a la dona de més edat, la Sra. Isabel Barba Villagras de 97 anys i a la més jove, la Chloé Líndez Pérez, de pocs mesos d’edat. El traspàs de poders va anar a càrrec dels regidors i regidores de l’Ajuntament Vicente Pérez, Yolanda Pérez i Núria Esquius.

            

A Mont-roig, l’acte ha tingut lloc aquest matí i ha comptat amb la tradicional celebració litúrgica i un reconeixement a una de les dones de més edat de Mont-roig, la Sra. Dolors Solé Solé. L’alcalde Fran Morancho li ha fet entrega d’un ram de flors i una representació de la Unió de Dones de Mont-roig, acompanyades de la regidora Núria Esquius li han llegit una carta d’homenatge.

            

Comparteix aquest article