Els centres de primària del municipi celebren la primera Trobada lúdic-esportiva

Els centres de primària del municipi celebren la primera Trobada lúdic-esportiva

Moment divertit amb la fotografia de grup dels alumnes, professors, regidors i alcalde

L’Ajuntament ha felicitat a les escoles per aquesta iniciativa inclusiva

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha donat suport a la primera Trobada lúdic-esportiva de les escoles Mare de Déu de la Roca, Marcel·lí Esquius i Joan Miró. L’esdeveniment s’ha celebrat aquest matí al poliesportiu de Mont-roig i ha reunit als alumnes de 4rt de primària del 3 centres educatius. En total 122 alumnes han participat en una jornada que ha comptat amb diversos jocs tradicionals vinculats a l’esport. L’objectiu de la trobada, proposada pels professors d’educació física dels centres, ha estat el de potenciar la cohesió de grup, el treball cooperatiu i la inclusió dels nens i nenes de les tres escoles.

L’alcalde Fran Morancho ha felicitat a les escoles per la iniciativa i ha remarcat la importància d’aquesta trobada que, segons ha dit, cal repetir i intentar obrir a més cursos. Morancho també ha aprofitat per explicar als alumnes que aquesta trobada esportiva té un dels millors premis com és el de compartir amb altres nens i nenes un dia de jocs i activitats.

Els regidors d’Esports i d’Educació, així com les regidores de Turisme i Cultura també han volgut recolzar la iniciativa de les escoles de reunir els seus alumnes per tal que es coneguin i s’ho passin bé jugant i practicant esport.

Comparteix aquest article