El Club de Golf Bonmont acollirà la prova Top Model del certamen Miss World Spain

El Club de Golf Bonmont acollirà la prova Top Model del certamen Miss World Spain

candidates-miss-world-spain

Les 25 candidates a Miss World Spain 2016 que s’allotgen a Pierre & Vacances

  • L’Ajuntament oferirà servei d’autobús gratuït per totes aquelles persones que hi vulguin assistir
  • L’organització del certàmen ha triat el complex Bonavista de Bonmont de Pierre & Vacances per allotjar a les 25 participants 

El Club de Golf Bonmont acollirà demà dimecres, a les 20:30h, la prova Top Model puntuable pel certament de Miss World Spain. Es tracta d’un acte obert a tothom en què les 25 noies candidates al títol realitzaran 2 passis de moda.

En aquesta prova es valoraran les actituds de les participants sobre la passarel·la i la millor es classificarà directament entre les 10 finalistes del certamen. La cita comptarà també amb la presentació de la nova col·lecció de la firma MB2 i culminarà amb un còctel per als assistents.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp col·labora amb l’organització de l’acte, que va a càrrec de BeMiss (Miss World Spain i Miss Universe Spain) i oferirà servei d’autobús gratuït per totes aquelles persones que vulguin assistir a la desfilada. A Mont-roig, el bus sortirà a les 8 del vespre de la Rasa del Ximet. A Miami Platja, la sortida també serà a les 8 del vespre, en aquest cas des de les Oficines Municipals de l’Ajuntament. La tornada està prevista a les 10 de la nit.

L’acte permetrà conèixer les 25 noies participants que opten al títol de Mis World Spain 2016, que aquests dies s’allotgen al complex Bonavista de Bonmont de Pierre & Vacances i que dissabte 17 de setembre competiran a la gala final que es celebrarà a l’Auditori de Salou. D’altra banda, durant aquests dies s’organitzen també diversos actes paral·lels com el sopar benèfic que tindrà lloc a les instal·lacions de Pierre en Vacances aquest divendres al vespre.

Comparteix aquest article