Comença amb normalitat el curs 2022/2023 a infantil i primària a les escoles del municipi amb 1.110 alumnes matriculats

Comença amb normalitat el curs 2022/2023 a infantil i primària a les escoles del municipi amb 1.110 alumnes matriculats

  • Aquest dimecres també començaran les classes dels estudis de secundària i postobligatoris

Aquest dilluns 5 de setembre ha començat el curs 2022/2023 a Catalunya amb l’inici de les classes d’educació infantil i primària després de la decisió del Govern de la Generalitat d’avançar-lo una setmana. Per altra banda, les classes de secundària i els estudis postobligatoris començaran el dimecres 7 de setembre.

A Mont-roig del Camp són 1.110 els alumnes matriculats en els 5 centres educatius públics. En concret hi ha 988 matrícules a les escoles de municipi (Mare de Déu de la Roca, Joan Miró i Marcel·lí Esquius) i 122 a les llars d’infants municipals (Petete a Miami Platja i Mare de Déu de la Roca a Mont-roig). Aquestes xifres són provisionals, perquè cal recordar que la matrícula és viva i durant el curs aquesta xifra pot tenir alguna variació amb noves altes o baixes.

Com a novetat del curs, cal remarcar que a l’Escola Joan Miró de Miami Platja ha començat un nou grup de P3 per l’increment en la matrícula. En aquest centre educatiu la xifra total d’alumnes és de 352. Al Marcel·lí Esquius hi ha 232 alumnes d’infantil i primària en una sola línia excepte al curs de P5 que en té 2. Pel que fa a l’Escola Mare de Déu de la Roca de Mont-roig, aquest curs tindrà 404 alumnes dividits en dues i tres línies d’educació infantil i primària.

Amb dades provisionals i matrícula viva també, aquest setembre, la llar d’infants Mare de Déu de la Roca de Mont-roig té 48 infants matriculats i la Petete de Miami Platja 74. Les dues llars compten encara amb places vacants en alguns cursos. Enguany, per primer cop, les famílies tindran l’escolartizació gratuïta dels infants de dos anys als ensenyaments d’educació infantil a les escoles bressol públiques (alumnat d’Infantil 2), després de la decisió de la Generalitat d’oferir la gratuïtat d’aquest curs, en horari habitual. No inclou el servei de menjador ni altres serveis complementaris, com el d’acollida.

Comparteix aquest article