Comença el curs escolar 2023/2024 amb 1.512 alumnes al municipi

Comença el curs escolar 2023/2024 amb 1.512 alumnes al municipi

  • Inici del curs escola Marcel·lí Esquius

    Aquest dimecres 6 de setembre s’han iniciat les classes d’educació infantil, primària i secundària, en jornada lectiva de matí i tarda als 5 centres educatius de Mont-roig i Miami Platja.

El curs escolar 2023/2024 a Mont-roig i Miami Platja s’ha iniciat aquest dimecres 6 de setembre amb les classes d’educació infantil, primària i secundària als centres educatius del municipi. En total, 1512 nens i nenes han tornat a les aules i han començat una jornada lectiva que, com a novetat, serà de matí i tarda, des d’aquest primer dia d’escola.

Així, l’escola Joan Miró, l’escola Marcel·lí Esquius, l’escola Mare de Déu de la Roca i els instituts Antoni Ballester i Miami, han tornat a obrir les portes per rebre al seu alumnat amb unes xifres, lleugerament inferiors a les del curs 2022-2023, com a conseqüència de la davallada de la natalitat de l’any 2020. Pel que fa a les llars d’infants Mare de Déu de la Roca i Petete, encara amb matrícula viva, han començat aquest setembre 133 nens i nenes.

Com a novetat del curs, cal remarcar la incorporació d’un nou grup d’I3 i I4 a l’Escola Marcel·lí Esquius, per iniciar la consolidació d’una segona línia en aquesta escola. Està previst que les obres d’instal·lació de nous mòduls es realitzin al llarg del primer trimestre del curs. Des de la direcció dels Serveis Territorials han fet arribar a les famílies un missatge tranquil·litzador, atès que hi ha previstos la utilització d’espais alternatius per tal que l’aprenentatge dels alumnes no es vegi alterat mentre no es completi la instal·lació del nou aulari.

Comparteix aquest article