Comença el procés de preinscripció per l’alumnat d’educació infantil i Educació Secundària Obligatòria (ESO) als centres educatius del municipi.

Comença el procés de preinscripció per l’alumnat d’educació infantil i Educació Secundària Obligatòria (ESO) als centres educatius del municipi.

  • A partir de la setmana vinent comença el període de preinscripció del curs escolar 2022-2023, el tràmit del qual s’ha de realitzar de forma telemàtica a través del
    web preinscripcio.gencat.cat.
    preinscripcio.gencat.cat
  • Les escoles i instituts de Mont-roig i Miami Platja organitzen aquesta setmana les jornades de portes obertes per donar a conèixer els centres educatius

La setmana propera comença la preinscripció pel curs escolar 2022-2023, per l’alumnat que hagi de cursar educació infantil i Educació Secundària Obligatòria (ESO). El període de preinscripció començarà el 7 de març i s’allargarà fins al 21 de març, per aquelles famílies que sol·liciten una plaça per als fills que accedeixen per primera vegada a l’escolarització en un centre educatiu, tots aquells infants que facin els 3 anys durant el 2022. Per altra banda, del 9
al 21 de març tindrà lloc la preinscripció de l’alumnat d’ESO.

Totes les preinscripcions s’hauran  de fer a través del web www.preinscripcio.gencat.cat del Departament d’Educació de la Generalitat.

Jornada de portes obertes

Precisament per presentar a les famílies els centres i el projecte  educatiu, aquesta  setmana s’han preparat jornades  de portes obertes.

A l’Escola Mare de Déu de la Roca les portes obertes seran el 2 i 4 de març a les 17 h i a les 18.30 h. A l’Escola Marcel·lí Esquius, el 2 de març a les 17 h i a les 18 h i a l’Escola Joan Miró tindran lloc avui i passat demà a les 17h. En tots els casos cal reservar cita prèvia omplint el formulari que trobareu a la web:

Pel que fa a l’Institut Antoni Ballester les portes obertes d’ESO seran aquest dimecres 2 de març a les 18.30h. A l’Institut Miami les portes obertes seran el dia 3 de març a les 17.30h. Abans, aquesta tarda a partir de les 18h hi haurà la presentació telemàtica del projecte educatiu del centre al qual s’hi pot assistir des del web www.institutmiami.cat

Cal reservar cita prèvia per telèfon o omplint el formulari que hi ha a les pàgines web per assistir a les portes obertes.

DÍPTIC PREINSCRIPCIO CURS 2022-2023 ESCOLES (descarrega’l aquí)

DÍPTIC PREINSCRIPCIÓ CURS 2022-2023 INSTITUTS (descarrega’l aquí)

 

Comparteix aquest article