Comença el repte, 12 mesos, 12 llibres

Comença el repte, 12 mesos, 12 llibres

  • Aquesta campanya, impulsada per les biblioteques Joan Miró i Miramar, té com a objectiu el foment de la lectura i la seva difusió a través de les xarxes socials

Les biblioteques municipals Joan Miró de Mont-roig i Miramar de Miami Platja tornen a posar en marxa el repte #12mesos12llibres. Es tracta d’una campanya de divulgació i de difusió de la lectura que consisteix en animar als lectors a llegir un llibre cada mes i publicar la foto de la coberta o un comentari a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb les etiquetes #12mesos12llibres, #Elmesencurs (gener, febrer, etc…) #BibliotecaJoanMiró o #BibliotecaMiramar.

Paral·lelament des de les biblioteques es farà també una recomanació d’un llibre cada mes que pugui servir per agafar idees de lectures interessants i animar als veïns i veïnes a endinsar-se en noves aventures literàries.

L’activitat, que està adreçada a tots els públics, vol animar a tothom a compartir i a descobrir noves lectures. A més, les persones que completin el repte i publiquin les fotografies amb les etiquetes, podran aconseguir un petit obsequi.

Comparteix aquest article