Comença l’acció comercial shop in shop

Comença l’acció comercial shop in shop

  • Del 8 al 30 de juliol els comerços intercanvien productes per donar a conèixer l’oferta d’altres establiments i crear sinèrgies entre ells

Una trentena de comerços de Miami Platja s’han adherit a l’acció comercial Shop in shop, una nova iniciativa del Pla de Dinamització comercial de l’avinguda Barcelona i la seva àrea d’influència, que té l’objectiu de crear sinèrgies entre els establiments i donar a conèixer productes d’altres comerços.

Amb aquesta finalitat, des d’avui i fins al 30 de juliol, els establiments participants intercanvien productes que no tenen res a veure amb allò que ells comercialitzen habitualment.

Per exemple, a la farmàcia hi podrem trobar peces de roba d’un altre establiment juntament amb targetes de visita i informació de contacte d’aquest altre comerç. Amb la iniciativa es pretén crear curiositat entre els compradors que podran informar-se d’aquest altre producte/servei i conèixer nous establiments i allò que ofereixen. Tot plegat per anar creant xarxa i convidar als clients a visitar altres comerços.

Comparteix aquest article