Comença l’acció comercial Troba l’error a l’aparador

Comença l’acció comercial Troba l’error a l’aparador

  • La iniciativa forma part del Pla de Dinamització Comercial de l’avinguda de Barcelona i la seva àrea d’influència i compta amb la participació de prop de 50 establiments
  • Les persones que trobin l’error i comprin a l’establiment s’enduran una bossa de regal

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha engegat una nova acció comercial amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, en el marc del Pla de Dinamització de l’Avinguda Barcelona i la seva àrea d’influència.

Es tracta de la campanya Troba l’error a l’aparador, una iniciativa que ha començat aquest setmana i s’allargarà fins al 23 de juny. En total hi participen 50 establiments de comerç i restauració de Miami Platja que han infiltrat als seus aparadors un article diferent del que venen normalment i que no té res a veure amb la resta de l’aparador.

Per exemple, a l’aparador d’una botiga de moda infantil, hi podrem trobar unes ulleres de sol d’adult. L’error a trobar són les ulleres de sol d’adult.

Els clients, en el moment de fer la compra o la despesa, han de dir quin creuen que és l’error. Si ho encerten s’enduran una bossa de roba de la campanya Aquí hi ha comerç.

Comparteix aquest article