Comencen els desviaments de trànsit per les obres de la segona fase de l’avinguda de Barcelona

Comencen els desviaments de trànsit per les obres de la segona fase de l’avinguda de Barcelona

  • Afectacions a la circulació per les obres de l’Avinguda Barcelona.

    Aquest dimecres 27 d’abril es tallarà la circulació de l’avinguda de Barcelona, des de l’avinguda Sevilla fins a l’avinguda de Veracruz i es devia per les avingudes Diversitat i Cuenca

  • L’accés al Centre d’Atenció Primària es garanteix pel carrer Rafael Alberti

L’Ajuntament informa de les afectacions de trànsit que es produiran a partir d’aquest dimecres 27 d’abril amb motiu de les obres de remodelació de la segona fase de l’avinguda de Barcelona.

En concret, a partir de demà es talla l’accés per l’avinguda de Barcelona, en el tram comprès entre l’avinguda de Sevilla i l’avinguda Veracruz i es desvia la circulació de vehicles per les avingudes Diversitat i Cuenca.

Desviaments de trànsit obres avinguda de Barcelona (descarrega el pdf)

Així, s’instal·larà una rotonda a l’alçada de l’avinguda de Sevilla que servirà per desviar el trànsit en direcció Cambrils. Aquest passarà per avinguda de la Diversitat i podrà recuperar l’accés a l’avinguda de Barcelona a l’alçada de l’avinguda de Veracruz.

Així mateix per anar direcció l’Hospitalet de l’infant es desviarà el trànsit per l’avinguda de Veracruz, passant pel carrer Cuenca, fins arribar a l’avinguda Córdoba, des d’on els vehicles es podran reincorporar a l’avinguda de Barcelona.

Cal dir, que l’accés al Centre d’Atenció Primària de Miami Platja quedarà sempre garantit a través del carrer que està a l’alçada de l’avinguda de Sevilla i passant pel carrer Rafael Alberti. A més, pels vehicles d’emergències s’habilitarà l’accés pel lateral de la pròpia avinguda de Barcelona. També el veïnat d’aquesta zona podrà accedir als seus habitatges.

Altra informació

Finalment s’informa que l’àrea de contenidors de reciclatge de l’Av.Barcelona, 188 ha estat retirada com a conseqüència de les obres i que les àrees de contenidors més properes són les següents:

-C/Cuenca, 6

-C/Cuenca, 34

-C/Rafael Alberti darrera del CAP.

Comparteix aquest article