Comencen les obres d’arranjament de les rotondes de l’avinguda Diversitat de Miami Platja

Comencen les obres d’arranjament de les rotondes de l’avinguda Diversitat de Miami Platja

  • L’Ajuntament, amb el suport de Nostreserveis, ha iniciat els treballs per millorar les 5 rotondes entre l’Av. Cadis fins l’Av. M. Cristina

L’ajuntament de Mont-roig del Camp, amb el suport de Nostreserveis, ha iniciat aquesta setmana els treballs de reforma de les 5 rotondes que hi ha a l’avinguda Diversitat de Miami Platja, entre les avingudes Cadis i Maria Cristina. L’objectiu de l’actuació és millorar la imatge d’una de les artèries principals d’aquest nucli, així com la visibilitat en la circulació.

A través d’aquesta actuació, s’instal·laran il·luminació led de diversos colors a les rotondes, reg automatitzat i vegetació ornamental i decorativa de tallatge baix, vetllant per un baix consum d’aigua i per aconseguir un manteniment de jardineria òptim. El pressupost de l’actuació és de 45.000 euros.

El consistori també està treballant en l’arranjament del carrer Oleastrum, així com de l’entrada de Miami Platja, per millorar mitjançant nous elements de jardineria, la imatge d’auqestes zones.

Comparteix aquest article