Comencen les inscripcions per al transport escolar que s’allargaran fins al 31 de juliol

Comencen les inscripcions per al transport escolar que s’allargaran fins al 31 de juliol

  • Des d’aquest dilluns es pot sol·licitar plaça al transport escolar des d’infantil (3 anys) fins estudis postobligatoris

Des d’aquest dilluns fins al 31 d’agost es poden sol·licitar les inscripcions pel transport escolar des d’infantil (3 anys) fins als estudis postobligatoris.

La inscripció es pot fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament https://mont-roig.eadministracio.cat, a l’apartat de catàleg de tràmits d’Educació, Cultura i Esports. Instància titulada “Transport escolar per estudis infantils i obligatoris (infantil, primària i ESO) Curs 2023-2024 ” o “Transport escolar per estudis no obligatoris (BAT i CFGM) Curs 2023-2024” .

En cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica, quan el ciutadà no disposi dels mitjans necessaris per fer la tramitació, podran realitzar-la de forma presencial a les OMAC amb l’assistència del personal de l’OME, sol·licitant cita prèvia a la web municipal https://citaprevia.mont-roig.cat/mont-roig/ o bé trucant al telèfon 977 17 28 65 – 677724637.

Comparteix aquest article