Commemoració del Dia per l’Alliberament LGTBIQ+ a Mont-roig i a Miami Platja

Commemoració del Dia per l’Alliberament LGTBIQ+ a Mont-roig i a Miami Platja

  • Lectura del manifest del Dia de l’Alliberament LGTBIQ+.

    Avui, 28 de juny, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha sumat a la commemoració del Dia per l’Alliberament LGBTIQ+ amb la lectura del manifest institucional, al qual s’han adherit tots els grups municipals.

La lectura ha tingut lloc davant de l’Ajuntament de Mont-roig i davant de les oficines municipals de Miami Platja. A més a més, també s’ha donat a conèixer la campanya ORGULLosament LGBTIQ+, que es podrà veure en diversos espais públics i edificis municipals a partir d’avui. L’objectiu de la campanya és donar visibilitat a la lluita del col·lectiu LGBTIQ i de la diversitat afectiva i sexual que representa la nostra societat, així hi ha missatges com “TRANSgredim les normes” a favor de la llibertat de les persones transsexuals.

A més a més, entre les activitats programades, dijous dia 30 de juny, a les 18.00h a la Biblioteca Miramar és realitzarà l’espectacle familiar “Contes sense històries” i dins de la programació de la Festa Major de Sant Jaume a Miami Platja i de Sant Miquel a Mont-roig hi haurà dos espectacles en clau còmica per reflexionar i reivindicar les identitats afectives i sexuals que surten de l’heteronormativitat.

Comparteix aquest article