L’Ajuntament de Mont-roig del Camp traslladarà les demandes de la comunitat educativa al Departament d’Ensenyament de la Generalitat

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp traslladarà les demandes de la comunitat educativa al Departament d’Ensenyament de la Generalitat

  • La setmana vinent tindrà lloc una trobada amb el director General de Centres Públics, Lluís Baulenas, on s’exposaran temes com el trasllat dels mòduls de la secció de l’Institut de Miami Platja a un indret definitiu, la millora de l’edifici de l’Escola de la Mare de Déu de la Roca o la possibilitat d’introduir la jornada intensiva a primària.

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López, es reuniran dijous vinent a Barcelona amb el director General de Centres Públics, Lluís Baulenas, a qui se li exposaran les principals preocupacions de la comunitat educativa del municipi.

Precisament, per preparar aquesta reunió l’Alcalde i el regidor d’Educació han visitat aquest dimarts tots els centres d’ensenyament del municipi per compartir amb cadascun dels equips directius necessitats i inquietuds de la comunitat educativa: Escola Mare de Déu de la Roca, Escola Joan Miró, Escola Marcel·lí Esquius i Institut Antoni Ballester.

Dels principals temes que s’exposaran en la trobada de la setmana vinent amb el responsable dels Centres Públics, es destaquen tres. D’una banda, el trasllat dels mòduls de la secció a Miami Platja de l’Institut Antoni Ballester a un indret definitiu situat al carrer de Saragossa, cantonada amb el carrer de l’Aleixar. L’objectiu és dignificar les aules, que actualment es troben en barracots, amb un institut que s’allunyi de la permanent situació de provisionalitat i que pugui donar resposta a la projecció demogràfica de Miami Platja que té gairebé 8.000 habitants censats. El cost de traslladar aquests mòduls ascendeix al voltant de 600.000 euros, quantitat que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp espera que ho assumeixi el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

En aquesta reunió, també es traslladaran les demandes de les famílies de l’Escola Mare de Déu de la Roca, per tal de millorar les instal·lacions de l’edifici, atès que es tracta d’un equipament que compta amb gairebé 40 anys d’història i presenta algunes mancances i deficiències. Per últim, la tercera petició que s’exposarà és la del conjunt de pares i mares dels alumnes de les escoles del municipi perquè s’estudiï la possibilitat d’introduir jornada continuada a l’Educació Primària.

La visita d’aquest dimarts, que es va iniciar als centres educatius de Miami Platja i va continuar a Mont-roig del Camp, va finalitzar al menjador de l’Escola Mare de Déu de la Roca, on l’alcalde Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López, van poder dinar en companyia dels alumnes que gaudeixen d’aquest servei.

Comparteix aquest article