Concert de Santa Cecília de l’Aula de Música Baptista Nogués

Concert de Santa Cecília de l’Aula de Música Baptista Nogués

  • santa-celicia-1L’Aula de Música Baptista Nogués, com cada any, va celebrar la festivitat de Santa Cecília (patrona de la música) amb un concert. Enguany, el concert es va celebrar en sessió matinal (a les 12h del matí) el dissabte 19 de novembre, al Teatre del Polivalent de Miami Platja.

Van participar els conjunts instrumentals d’alumnes, en les especialitats de vent, guitarra i cant coral, així com la totalitat de l’equip docent de l’Aula (11 professors).

A banda de conèixer la faceta pedagògica dels seus mestres, els alumnes gaudeixen aquí de la faceta artística dels seus professors, i això esdevé un factor motivador i un al·licient per ells, a més de deixar palès l’excel·lent nivell de l’equip de professors que conformen l’Aula.

En qüestió santaq-cecilia-3de repertori, el públic va poder escoltar una magnífica versió del Mambo Inn per saxo (Patricia Martínez), trombó (Ferran Arasa), percussió (Aurelio Morales) i piano (Oscar Fernández-Pacheco), així com el duo de guitarres del Santi Cruset i la Irene López interpretant un Boogie, acompanyats per la  percussió d’A. Morales.

A banda de música moderna, vam retre un petit homenatge a la figura d’Enric Granados, aprofitant el centenari de la seva mort.

Alícia Gutiérrez, al piano, va interpretar Oriental amb el saxo de Patrícia Martínez, El mirar de la maja amb Isabel Cañas a la veu i Playera (de Sarasate) amb el preciós violí de Mikel Paz.

santa-ceciclia1També va sonar cançó catalana (Enric Morera) de la dolça veu de la professora de cant coral, l’Alba Fortuny i la guitarra d’Irene López i les dues cantants es van batre en dol amb Rimanti in pace omai (Carissimi), acompanyades per Ivan Fosch al piano.

Finalment, per tancar un magnífic concert, tots els professors van fer una versió del Amigos para siempre d’Andrew Lloyd Webber.

Esperem ja el concert de l’any que ve, a veure quines sorpreses ens depara!

Comparteix aquest article