Continua el cicle de xerrades online durant el mes de maig

Continua el cicle de xerrades online durant el mes de maig

  • Les trobades virtuals tindran lloc els dijous i s’iniciaran el dia 7 de maig
  • Aquestes xerrades s’impartiran a través de videoconferència i tractaran diversos temes relacionats amb el comerç

La regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació oferirà les següents xerrades online durant el mes de maig:

Dijous 7 de maig a les 17 h
  • Comerç: Com afrontem la situació actual?
Dijous 14 de maig a les 17 h
  • Nova experiència de compra: Part 1
Dijous 21 de maig a les 17 h
  • Nova experiència de compra: Part 2
Dimarts 28 de maig a les 17 h
  • La importància de la imatge física i digital en el comerç

Les persones interessades en participar a les xerrades s’han d’inscriure enviant un correu electrònic amb el nom, cognoms i DNI a promocio@mont-roig.cat o bé trucant al telèfon 608 236 350. Un cop feta la inscripció es rebrà l’enllaç per poder entrar a les xerrades.

Les xerrades estan obertes a tothom i es realitzaran a través de la plataforma Zoom, una plataforma de videoconferència online que permet escriure missatges al mateix temps i compartir qualsevol arxiu amb la resta d’usuaris. Aquesta eina funciona directament des del navegador web (Google Chrome o Internet Explorer), però també compta amb una app disponible per a iOS i Android. A més a més, ofereix la possibilitat de registrar-se utilitzant Gmail o un compte de Facebook. Quan hi hagi una xerrada en directe mitjançant aquesta plataforma, els usuaris podran accedir-hi clicant als enllaços indicats i participar en la sessió.

Per instal·lar l’aplicació, podeu accedir al següent enllaç i fer clic al botó “Descargar” o “Download”: https://zoom.us/download.

També podeu accedir a través d’aquest link per descarregar-vos l’última versió de l’aplicació: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe, i un cop finalitzada la baixada, heu d’executar l’instal·lador que us acabeu de descarregar.

 

Comparteix aquest article