Es convoca als joves a participar en la redacció del Pla Local de Joventut

Es convoca als joves a participar en la redacció del Pla Local de Joventut

  • Les sessions tindran lloc els dies 31 de juliol i 1 d’agost i serviran per complementar la diagnosi de la realitat juvenil que ja s’està realitzant
  • El procés culminarà amb l’elaboració d’un document que marcarà les línies de treball de la regidoria els propers anys

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca als joves del municipi a participar a les trobades que s’han organitzat per elaborar el Pla Local de Joventut. En aquest sentit es fa una crida a la màxima assistència per tal de tenir pluralitat de punts de vista, opinions i inquietuds que serveixin per poder fer una diagnosi correcta de la realitat juvenil i concretar les accions que cal desenvolupar els propers anys.

Les sessions tindran lloc el dilluns 31 de juliol a les 19 h al Casal Jove K2 de Miami Platja i el  dimarts 1 d’agost a les 19 h al Casal Jove K1 de Mont-roig. Paral·lelament des del departament s’han realitzat enquestes a tots els nois i noies de l’Institut dels dos nuclis per conèixer la seva percepció sobre el municipi, el sistema educatiu, la seva forma de relacionar-se i les seves necessitats personals i col·lectives.

Pla Local de Joventut

El Pla Local de Joventut és una eina de treball que defineix quines són les línies d’acció que s’han d’impulsar des de Joventut i que permet respondre millor a les necessitats dels joves i transformar determinades situacions. L’objectiu és conèixer el punt de partida, les causes, decidir sobre allò que es vol intervenir i planificar de forma estratègica.

Amb la seva elaboració es marcaran les línies de treball que la regidoria de Joventut ha de desenvolupar els propers anys. Es tracta d’un compromís que caldrà mantenir en el seu període de vigència i d’un document que es presentarà a la Generalitat per tal d’obtenir finançament per donar suport als programes planificats que poden ser d’oci, culturals, esportius, d’integració, de salut, etc.

Consell de Joventut

A més, a partir d’aquestes trobades dels dies 31 de juliol i 1 d’agost es vol motivar als joves per crear un Consell de Joventut Municipal que pugui donar suport a la regidoria. L’objectiu és que aquest organisme, que estarà format per una mostra representativa dels joves del municipi,  es pugui reunir de forma periòdica durant l’any per tal de valorar el treball que s’està fent i plantejar noves necessitats.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Participa a les trobades del Pla Local de Joventut

Comparteix aquest article