Es convoca un concurs de DJs per a la Festa Major de Sant Jaume

Es convoca un concurs de DJs per a la Festa Major de Sant Jaume

Concurs de DJs

Obert termini per presentar maquetes del concurs de DJs de la Festa de la Nacional 340

Les maquetes es poden presentar fins al 18 de juliol

Les regidories de Joventut i de Festes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitzen un concurs de DJs coincidint amb la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja. Els 4 finalistes tindran la oportunitat de punxar en directe a la Festa de la Nacional 340, que es celebrarà el proper dissabte 23 de juliol.

Les persones interessades en participar al concurs, joves dj’s amateurs d’entre 16 a 29 anys, ja poden presentar les seves maquetes al Departament de Joventut, ja sigui presencialment en format CD o bé enviant un correu electrònic a joventut@mont-roig.cat amb les dades i la referència del link de descàrrega. El termini per presentar les maquetes finalitza el proper 18 de juliol.

El jurat seleccionarà entre els participants a 4 finalistes i 2 de reserva que demostraran la seva destresa en una sessió de 45 minuts que tindrà lloc en el marc de la Festa de la N340 del dissabte 23 de juliol.  Els finalistes es donaran a conèixer el dia 21 de juliol al web municipal i a les xarxes socials de Joventut, mentre que el veredicte final es publicarà el dia 26 de juliol.

Adjunt trobareu les bases del concurs.

Bases concurs Dj Festa Nacional 340

Comparteix aquest article