Convocat el Ple de constitució de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Convocat el Ple de constitució de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

  • Tindrà lloc dissabte 15 de juny, a les 12 h, al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja i serà retransmès en ‘streaming’ a través del web municipal

El Ple extraordinari de constitució de la Corporació municipal se celebrarà aquest dissabte 15 de juny al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja. Durant l’acte, que s’iniciarà a les 12 del migdia, tindrà lloc l’elecció de l’Alcalde/essa i la presa de possessió dels 17 regidors i regidores que formaran part del mandat 2019-2023.

La sessió està oberta a la ciutadania i serà emesa en streaming a través del web municipal wwww.mont-roig.cat/ple-en-directe

L’ordre del dia serà el següent:

  1. Constitució de la mesa d’edat.
  2. Comprovació de credencials dels regidors i regidores electes.
  3. Promesa o jurament dels regidors i regidores i declaració de constitució de la Corporació.
  4. Elecció de l’Alcalde o Alcaldessa.
  5. Jurament o promesa de l’Alcalde o Alcaldessa electe i presa de possessió del seu càrrec.
  6. Donar compte per part de la Interventora, de les existències dels valors dipositats, de llurs justificants i per part del Secretari de l’inventari municipal de béns de la Corporació i dels seus ens dependents.
  7. Acte de cloenda de la sessió.

L’alcalde en funcions Fran Morancho ha explicat que el Ple se celebrarà excepcionalment al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja per raons d’aforament, així com amb l’objectiu de reconèixer simbòlicament el nucli on viu gran part dels habitants del municipi i donar normalitat a la diversitat i singularitat territorial de Mont-roig del Camp.

Consulta la convocatòria del Ple:

Comparteix aquest article