Els corredors locals Daniel Baena i Núria Florencio s’imposen a la segona edició de la M3 Mitja Marató de Miami Platja

• La II M3 Mitja Marató de Miami Platja es va celebrar amb un gran ambient amb 527 runners
  • Les proves infantils van comptar amb més de 120 nens i nenes fins als 13 anys

Un total de 527 aficionats al running van participar aquest dissabte 15 d’abril a la segona edició de la M3 Mitja Marató Miami Platja. Francesos, italians, andorrans, canaris i corredors de la demarcació i del municipi, entre altres, van gaudir d’una jornada esportiva que es va desenvolupar amb èxit. La proposta va comptar amb recorreguts per a tots els nivells amb distàncies de 21k, de 10k i també una de 5k. Un altre dels atractius de l’esdeveniment van ser les proves infantils on més de 120 nens i nenes fins als 13 anys van participar i es van emportar una medalla en passar la línia de meta.

Guanyadors de la M3 Mitja Marató de Miami Platja

En la cursa de 21k, el corredor local, Daniel Baena, va arribar en primera posició amb un temps d’1h 14m 02s, just un minut abans que Aitor Abadias d’Osca amb 1h 15m 02s. La tercera plaça masculina la va tancar Borja Fernández, procedent de Torrelavega amb 1h 15m 37s. Pel que fa al pòdium femení, la corredora local Núria Florencio es va imposar per 18 segons, 1h 34m 06s, a l’ampostina Andrea Drago amb 1h 34m 24s. Finalment, la tarragonina Laura Abella va arribar en tercer lloc amb 1h 35m.

Pel que fa al recorregut de 10k, Israel Rodríguez de Viladecans, va prendre el primer lloc amb 35m 19s, seguit de Joan Oriol de La Pobla de Montornès, que després d’un sprint final va arribar als 36m 06s. Només sis segons més tard va passar per la línia de meta el barceloní Daniel Garcia que es va fer amb la tercera posició. Pel que fa a les guanyadores, la reusenca Isabel Jiménez va imposar-se amb 42m 41s, acompanyada de la tarragonina Gloria Cristina que va arribar en segona posició amb 43m 17s. El tercer lloc el va ocupar Agnès Abella amb 43m 54s.

En la distancia curta, els 5k se’ls va emportar el reusenc Javier Carrera amb 17m 13s, seguit de molt a prop de l’aragonès Sergi Abad amb 17m 16s. En tercera posició masculina va arribar Fran Grima de La Canonja amb 17m 37s. El pòdium femení va estar format per les tarragonines Anahí Herrera, que va quedar en primera posició amb 20m 08s, i Patricia Amador, que va arribar just després amb 20m 20s. Finalment, el tercer lloc el va ocupar Anna Serra de Mollerussa amb 21m.