Crida als esportistes del municipi i clubs esportius per presentar els mèrits per la propera Gala de l’Esport

Crida als esportistes del municipi i clubs esportius per presentar els mèrits per la propera Gala de l’Esport

  • Imatge d’arxiu de l’edició 2018 de la Gala de l’Esport

    Cal presentar les propostes abans del 25 de febrer per una festa que tindrà lloc el diumenge 26 de març a les 18 h al poliesportiu municipal de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidora d’Esports, està preparant la propera edició de la Gala de l’Esport que tindrà lloc el diumenge 26 de març de 2023 a les 18 h al Poliesportiu de Mont-roig. A través d’aquest certamen, es vol reconèixer la participació en activitats esportives en general, i donar especial rellevància als mèrits esportius obtinguts durant els anys 2019, 2020, 2021 i 2022. És per això que, totes aquelles entitats esportives i esportistes individuals empadronats al municipi, encara que competeixin en equips d’altres localitats, poden fer arribar les seves propostes fins al 25 de febrer.

En el cas de les entitats esportives, aquestes han d’omplir un formulari amb el nombre d’esportistes de l’entitat i els mèrits esportius aconseguits en competicions oficials, tenint en compte que es valorarà un ascens de categoria, una classificació entre el primer i el cinquè lloc de la lliga i també premis individuals com és una convocatòria en seleccions catalanes o estatals en tornejos oficials.

Quant als esports individuals, la Gala de l’Esport reconeixerà els tres primers classificats de finals comarcals o provincials, quedar entre els cinc primers classificats en Campionats de Catalunya o participar a campionats d’Espanya, Europa o del món. En el cas que els esportistes competeixin de forma individual en clubs d’altres localitats, es destacarà els campions/es de lliga, els ascensos de categoria i les convocatòries en seleccions catalanes i espanyola o en esports individuals com a  campions/es provincials o comarcals, quedar entre els tres primers classificats a Campionats de Catalunya, quedar entre els deu primers classificats a Campionats d’Espanya, participació en campionats d’Europa o la participació en campionats del món.

Els esportives individuals poden posar-se en contacte amb esports@nostreserveis.cat per fer arribar aquesta informació.

Premis a la trajectòria

Per altra banda, des de l’Ajuntament també es vol donar importància a aquelles persones que d’alguna manera són o han sigut una part important dels clubs o associacions (expresidents, exjugadors, persones que ja no hi són, etc.), i que per trajectòria esportiva, professional o per altres motius, mereixen una menció o un reconeixement especial. Per això, cada entitat haurà d’enviar el nom i cognom d’una persona seleccionada, una per entitat,  i una breu explicació del motiu pel qual creieu que cal fer-li aquesta menció. Cal aclarir que el fet de presentar o no una menció especial, és una opció lliure i voluntària de cada entitat.

Comparteix aquest article