Crida als joves que vulguin mostrar el seu talent al festival INGENIUM

Crida als joves que vulguin mostrar el seu talent al festival INGENIUM

  • Coincidint amb les festes de Sant Miquel, el departament de Joventut posa en marxa aquesta proposta perquè els nois i noies puguin compartir les seves habilitats o aficions en públic

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa el festival INGENIUM, una proposta per tal que els joves puguin mostrar les seves habilitats, aficions o talent en públic. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dijous dia 28 de setembre a partir de les 9 del vespre com a part de les celebracions de les Festes de Sant Miquel.

A través d’aquesta iniciativa, es vol posar de manifest el talent emergent de joves artistes de 12 a 35 anys del municipi i els voltants. Ja sigui la dansa, la música, la màgia, les arts escèniques i altres, INGENIUM és una plataforma perquè els i les joves puguin compartir la seva creativitat amb la comunitat i, per què no, obrir-se noves oportunitats.

DATA: dijous 28 de setembre.

UBICACIÓ: carpa de la Festa Major de Sant Miquel

HORARI: a partir de les 21 h.

CATEGORIES D’ACTUACIÓ: dansa, música, màgia, altres arts escèniques i no escèniques.

Com inscriure’s:

Els/les joves interessats/des en participar tenen fins al 18 de setembre per inscriure’s. Per fer-ho, només cal posar-se en contacte amb el Departament de Joventut i proporcionar la informació necessària sobre l’actuació que volen presentar. Les inscripcions es poden realitzar a través del següent contacte: joventut@mont-roig.cat o bé whatsapp als telèfons 664 394 048/677 724 599.

Després de les actuacions, tindrà lloc una sessió de DJ que allargarà la proposta fins a la 1 de la matinada.

Comparteix aquest article