Curs per aprendre a fer anar el WhatsApp per a majors de 65 anys

Curs per aprendre a fer anar el WhatsApp per a majors de 65 anys

  • Cartell campanya WhatsApp.

    La campanya compta amb el suport de les agents de civisme que seran les encarregades d’oferir la formació als Casals d’Avis de Mont-roig i de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del departament  de la Gent Gran i amb la col·laboració de les agents de civisme, impulsa una formació destinada a la ciutadania major de 65 anys per tal que aprenguin a fer anar l’aplicació de missatgeria instantània  per a dispositius mòbils WhatsApp i descobrir les diferents opcions que ofereix aquest sistema que s’ha estès entre tota la població.

WhatsApp és una de les aplicacions de missatgeria instantània més utilitzades del món, la qual se centra en l’enviament de missatges entre dos terminals, però també té moltes més possibilitats que poden ser de gran utilitat, com per exemple enviament d’imatges, vídeos o trucades amb imatge, entre d’altres.

Aquesta formació es farà amb el suport dels Casals d’Avis de Mont-roig i de Miami Platja. Les persones interessades es poden inscriure als mateixos casals d’avis. Un cop s’hagin format els grups s’informarà de les hores i dies que es duran a terme els tallers. Per més informació es pot trucar al telèfon 610 88 88 79.

 

 

 

 

Comparteix aquest article