Denunciades tres persones per diversos delictes, entre ells, per cremar una barraca de pedra seca

Denunciades tres persones per diversos delictes, entre ells, per cremar una barraca de pedra seca

  • Exterior de la barraca de pedra seca malmesa.

    Tres persones de 35, 34 i 32 anys i veïnes de Miami Platja han estat denunciades per la Policia Local de Mont-roig del Camp per un presumpte delicte contra els recursos naturals, el medi ambient, el patrimoni històric i també per furt i danys i que tenen l’origen en l’obtenció de cable elèctric

Els fets van iniciar-se fa unes setmanes, en cremar-se una de les barraques de pedra seca del municipi, catalogada dins del patrimoni històric. A partir de la inspecció d’aquesta barraca, que contenia a l’interior restes de cable elèctric, la Policia Local de Mont-roig del Camp va iniciar gestions a través de les quals van poder identificar a tres persones sospitoses (de 35, 24 i 32 anys i domiciliades a Miami Platja) amb diversos elements relacionats amb la subtracció i crema d’aquest material. També es va localitzar una altra barraca de pedra seca on guardaven més de 350 quilos de cable elèctric, també per cremar, i que presumptament s’havien emportat dies abans de les vies del tren propietat d’Adif, com posteriorment van afirmar tècnics de l’empresa ferroviària.

Així, després de diversos seguiments i investigacions realitzades durant més d’un mes i a partir dels indicis trobats, els agents de la Policia Local de Mont-roig del Camp acrediten que les tres persones són els presumptes autors dels delictes de furt, danys, així com contra els recursos naturals i el medi ambient i contra el patrimoni històric. Al mateix temps, la Policia Local ha trobat diversos abocaments il·legals que també podrien haver fet les persones denunciades.

Comparteix aquest article