Descobreix el Nadal a Mont-roig i a Miami Platja amb una programació per a tots els públics

Descobreix el Nadal a Mont-roig i a Miami Platja amb una programació per a tots els públics

  • L’acte d’encesa del arbre de Nadal el divendres 2 de desembre a Mont-roig i el dissabte 3 a Miami Platja servirà per inaugurar unes festes nadalenques que comptaran amb una cinquantena d’actes

Amb l’eslògan Descobreix el Nadal a Mont-roig i a Miami Platja, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp presenta una programació de Nadal que compta amb una cinquantena d’actes. Aquests arrenquen aquest cap de setmana amb les enceses dels arbres de Nadal i s’allargaran fins al 8 de gener amb la cursa Crema torrons, ideal per tancar tot un mes d’activitats per a tots els públics.

Descobreix el Nadal a Mont-roig (descarrega el pdf)

Descobreix el Nadal a Miami Platja (descarrega el pdf)

Inauguració del Nadal

Aquest divendres 2 de desembre a Mont-roig tindrà lloc l’acte de l’encesa de l’arbre i les llums de Nadal a la plaça Miramar, on també hi participarà l’alumnat de l’Escola de Música Baptista Nogués i tot seguit es podrà gaudir de l’actuació de Duet Yas, així com de xocolata calenta.

A Miami Platja l’acte de l’encesa de l’arbre i els llums de Nadal serà el dissabte 3 de desembre a la Plaça de Tarragona, amb l’actuació del Club de Rítmica de Miami Platja i el cantant Rodrigo Blanco. També hi haurà xocolata calenta per a tothom. A més durant el dissabte i el diumenge, a la mateixa plaça hi haurà instal·lat un mercat amb articles típic de Nadal. A Mont-roig, el diumenge dia 4 també hi haurà un mercat d’artistes.

Actes per infants

Un any més, els més petits seran els protagonistes principals d’aquestes festes, amb diferents propostes pensades especialment per ells com són la Festa de la Infància, els  Parcs de Nadal, l’arribada de l’Home dels nassos, els Pessebres vivents, l’arribada del Pare Noel, així com de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Aquest any, com a novetat, els nens i nenes de Miami Platja també podran anar a entregar la carta als Emissaris Reials el dimarts 3 de gener a la Plaça de Tarragona. A més, l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Miami oferirà un berenar a preu popular. A Mont-roig, la carta es podrà entregar, com cada any, el dia 1 de gener al Pessebre vivent dels Rentadors que organitza l’alumnat de l’Escola mare de Déu de la Roca.

Participació de les entitats

De nou, la programació està farcida d’actes amb la participació directa o indirecta de diverses entitats del municipi. Així per exemple, no hi faltarà el festival de Nadal del Club de Rítmica Miami, el festival solidari de l’Agrupació de Patinatge de Mont-roig, el Mercat de Nadal de l’associació El Portal, la X cursa dels Nassos i Nassets de l’Areny, la tradicional Cursa del Gall d’Indi de la Penya Ciclista de Mont-roig, el Concurs Televisiu per recaptar fons a favor de La Marató de TV3 on s’han vinculat diverses entitats i negocis de Miami Platja, la comissió de reis o, com a novetat, el Mercat d’Artistes.

Concursos

Finalment, com ja és tradicional, des de l’Ajuntament es convida a tothom a participar en el Concurs de Pessebres. Una iniciativa que premia els pessebres familiars més originals, artístics i elaborats, així com els pessebres juvenils i infantils. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 15 de desembre.

Aquest any també podeu guanyar dos lots de productes nadalencs que es sortejaran entre totes aquelles persones que a través de les seves xarxes socials pengin fotografies dels actes amb l’etiqueta #NADALMONTROIGMIAMI.

Comparteix aquest article