La Diada del Pop es celebrarà al Bosquet del Llastres i servirà més de 5000 degustacions

La Diada del Pop es celebrarà al Bosquet del Llastres i servirà més de 5000 degustacions

  • L’acte servirà per encetar les X Jornades Gastronòmiques del Pop que amplien dies i restaurants participants

Restaurants participants a les X Jornades Gastronòmiques del Pop

El Bosquet del Llastres ha acollit aquest matí la tradicional fotografia dels restaurants participants a les X Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja. Aquest és el nou espai triat per celebrar la Diada del Pop, l’acte gastronòmic per excel·lència que serveix per iniciar les jornades i que tindrà lloc el proper diumenge 4 de juny. El canvi d’emplaçament permetrà gaudir d’una zona d’ombra natural al davant del mar i de més espai per una celebració de cada any aplega a milers de persones.

En l’acte d’aquest matí, l’alcalde de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Fran Morancho ha aprofitat per agrair al restaurants la seva participació a les jornades i ajudar així en la promoció turística del municipi.

Rècord de degustacions 

La diada de diumenge, que començarà a les 11.30h, permetrà fer un tastet de les propostes culinàries dels 14 restaurants participants a les jornades. S’espera que aquest acte torni a ser un èxit de participació per això es posaran a la venda més de 5000 degustacions. S’oferiran 2 degustacions a 3 € o bé 8 degustacions a 10€ (el tiquet inclou: tastet de pop i el seu corresponent maridatge). A més, durant la diada es duran a terme activitats pels més petits, actuacions musicals i un concurs d’Instagram. També hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami Platja.

Més dies i més restaurants

El 10è aniversari de les Jornades Gastronòmiques del Pop, que es celebraran del 5 al 23 de juny, arriba amb altres novetats com és l’ampliació de dies. També creix el nombre de restaurants participants que incorporaran a les seves cartes i menús plats amb el pop com a ingredient protagonista.

Finalment, per tal de gaudir del pop i de l’art de cuinar-lo, torna la Tapa Pop, en què els restaurants participants ofereixen el plat de pop en format “tapa” i una beguda al preu de 2,5 €. A més, tots aquells que omplin les butlletes corresponents optaran al sorteig de més de 50 àpats als restaurants del certamen.

QUADRÍPTIC POP 2017

Comparteix aquest article