Disponible el nou butlletí Comunica que estrena disseny amb una proposta més gràfica i noves seccions

Disponible el nou butlletí Comunica que estrena disseny amb una proposta més gràfica i noves seccions

  • Portada Comunica desembre 2021

    Ja es pot consultar en línia una nova edició del Comunica,  el butlletí d’informació municipal que dóna a conèixer les polítiques i accions desenvolupades pel consistori.

El butlletí municipal Comunica de desembre de 2021 ja està disponible en la seva edició digital en català i castellà a la pàgina web de l’Ajuntament de Mont-roig. L’edició en paper del Comunica es distribuirà a totes les cases, als equipaments municipals i principals establiments comercials, els pròxims dies.

Aquest número del Comunica, que arriba ja a l’edició 26, conté diverses novetats, ja que estrena un nou disseny, on es dona més importància al grafisme. El Comunica de desembre inclou també noves seccions, com una pàgina de breus  o el nou espai de microempreses locals per ajudar a la seva promoció.

La versió digital, corresponent a l’edició publicada aquest desembre de 2021, es pot consultar en el següent enllaç.

Aquesta és una publicació gratuïta que edita l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Si algun veí o veïna no l’ha rebuda a casa seva, pot dirigir-se a les OMAC, facilitar les dades de contacte i sol·licitar-ne un exemplar. També es pot posar en contacte amb comunicacio@mont-roig.cat.

A través d’aquest enllaç es poden consultar les edicions anteriors del Comunica.

Comparteix aquest article