Disponible el programa complet de les Festes de Sant Jaume de Miami Platja

Disponible el programa complet de les Festes de Sant Jaume de Miami Platja

  • Tindran lloc del 21 al 30 de juliol amb activitats per a totes les edats, amb una una nova edició de la Festa de l’Avinguda Barcelona, el 2n Miami Remember’s Festival i els Vespres de Pèrgola amb entitats locals com a novetat

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ha fet públic el programa complet de les Festes de Sant Jaume, que tindran lloc del dia 21 al 30 de juliol i que arriben consolidant els actes tradicionals i algunes novetats destacades.

Les festes s’iniciaran a la plaça de Tarragona amb el pregó de Festa major, el divendres 21 de juliol, a càrrec del veí de Miami Platja Fernández González, empresari, taekwondista i autor del llibre “dueño de tu destino”. El mateix divendres, la música prendrà protagonisme amb l’actuació del grup local The Walkmans i la nit blanca a la pèrgola de la platja Cristall. També divendres arrenquen els tardeos i sessions de DJ a la plaça del centre comercial l’Illa, una proposta pensada pels més joves que es repetirà la nit del dissabte 22.

Actes consolidats

De fet, el dissabte 22 de juliol torna un dels actes més esperats, com és la Festa de l’Avinguda Barcelona, amb activitats per a tota la família des de les onze del matí i fins a ben entrada la matinada.

Enguany, després de l’èxit de l’any passat, es manté el Miami Remember’s Festival, que es farà al pati de l’Escola Joan Miró el dia 24 de juliol a partir de les 22.30h amb les actuacions de Rafa Sánchez, el cantant de La Unión, Sonia Madoc, de Sonia y Selena, Paco Pil i diversos dj’s com són ASH i Moncho o l’actuació especial d’Astrid. Les entrades anticipades al preu de 10 euros es poden adquirir a la web www.miamifestival.es

Noves propostes

Aquest concert remember es complementa amb dues noves activitats que s’han englobat amb el nom de Miami Festival. Una d’elles tindrà lloc el dissabte 22 al pati de l’Escola Joan Miró amb la proposta Hasta Abajo Miami. L’altra serà el diumenge 23 de juliol amb De Locos, una tarda jove.

També, com a novetat, cal destacar els Vespres de Pèrgola que es faran a la Platja Cristall amb actuacions i exhibicions de les entitats locals. Serà del 26 al 30 de juliol amb les actuacions de Nuevos Aires Miami, l’Associació de ball Linedance amb Country i altres; el Coro Rociero Arena del Camino i els Amics del Country de Miami, entre altres.

El programa el completen, l’acte d’inauguració de la plaça de Jaén, el ball d’orquestra, les competicions esportives (el derbi de futbol femení Miami platja VS Mont-roig o el Miami 3×3 de bàsquet), les activitats aquàtiques a la platja, la festa holi, les vaquetes o els focs artificials.

Sorteig fotos de les festes

De nou, totes aquelles persones que etiquetin les fotos de les festes amb el hastag #SantJaumeMiami23 a les xarxes socials entraran al sorteig de diversos premis oferts per empreses i establiments locals que donen suport a les festes.

Comparteix aquest article