Diumenge a mitjanit deixaran de passar els trens per la via de costa

Diumenge a mitjanit deixaran de passar els trens per la via de costa

La via del tren al seu pas pel centre de Miami Platja

La via ferroviària de la costa deixarà d’estar activa aquest diumenge a partir de les dotze de la nit. L’últim tren, procedent de Barcelona arribarà a l’Hospitalet de l’Infant a les 22.43 h. Aquest serà l’últim trajecte que donarà servei en aquesta via i que, per tant, passarà pel terme municipal de Mont-roig del Camp i el nucli de Miami Platja. Un cop descarregats els passatgers tornarà buit direcció Tarragona.

A partir d’aquest moment,  les catenàries deixaran de tenir el subministrament elèctric i la via, des de l’Hospitalet de l’Infant i fins a Port Aventura, quedarà tècnicament sense servei. A partir de mitjanit també s’aixecaran les barreres dels passos a nivell i a partir de la setmana vinent començaran els treballs preparatoris per treure la catenària. L’únic que quedarà de moment serà precisament una vagoneta de treball, que a velocitat molt lenta i amb planificació preventiva de seguretat, es mourà per aquest tram per efectuar aquestes tasques d’eliminació de barreres i catenària.

Tots els detalls tècnics i operatius del cessament de l’operativitat d’aquesta via es poden consultar en aquesta nota de premsa d’Adif

 

 

Comparteix aquest article