El 3 de juny comença el període d’inscripcions pel nou alumnat de l’Escola de Música Baptista Nogués

El 3 de juny comença el període d’inscripcions pel nou alumnat de l’Escola de Música Baptista Nogués

  • L’oferta formativa inclou cursos de sensibilització, iniciació, aprenentatge bàsic i aprofundiment i també la possibilitat d’estudiar pels majors de 18 anys.

El pròxim dilluns 3 de juny s’obrirà el termini per matricular-se pel nou alumnat de l’Escola de Música Baptista Nogués pel curs 2024/2025 que ofereix un seguit d’opcions per l’alumnat que es vol iniciar, el que vol perfeccionar els seus coneixements i també pels majors de 18 anys que vulguin aprendre música i un instrument. L’alumnat que actualment està estudiant a l’escola ho pot fer fins al 2 de juny.

Per a matricular-se hi ha dues opcions:

  1. Des de la seu electrònica a: nostreserveis.eadministracio.cat
  2. Descarregant el full de matrícula des de www.nostreserveis.cat/els-nostres-serveis/escola-de-musica i presentant tota la documentació al correu escola.musica@nostreserveis.cat o presencialment a les oficines de Nostreserveis en horari d’atenció a la ciutadania.

L’oferta educativa i formativa de l’Escola de Música Baptista Nogués, amb seu a Mont-roig i a Miami Platja, permet accedir a diversos programes, tant específics com generals. Alguns dels programes destacats són: Sensibilització per a infants de 3 a 5 anys amb classes de música i moviment; iniciació per a infants de 6 i 7 anys, incloent-hi música i moviment, instrument i cant coral; aprenentatge bàsic per a nens i nenes de 8 a 12 anys, amb llenguatge musical, instrument, i conjunt vocal o instrumental; aprofundiment per a estudiants a partir dels 12 anys, amb llenguatge musical, instrument, i conjunt vocal o instrumental i pla lliure per a joves de 12 a 17 anys i d’adults a partir de 18 anys, amb la possibilitat de triar un instrument. Finalment, l’escola també ha posat en marxa uns tallers que ofereixen classes col·lectives de pràctica instrumental o vocal: batucada, pop/rock, cant coral, cant modern, etc. En aquest curs, els instruments disponibles a l’Escola de Música Baptista Nogués són trombó, guitarra, violí, saxofon, piano, percussió i bateria, flauta travessera i cant.

Per aquest curs, tot l’alumnat haurà de pagar trimestralment la quota que va dels 75 euros el taller o classes de sensibilització als 180 euros, de l’aprenentatge bàsic/aprofundiment.

Tota la informació en el Díptic del Curs 2024/2025.

Comparteix aquest article