El 56è  Rally RACC Catalunya-Costa Daurada torna a fer parada a Mont-roig del Camp

El 56è  Rally RACC Catalunya-Costa Daurada torna a fer parada a Mont-roig del Camp

Imatge d’arxiu d’un dels participants. Foto: RACC

  • El carrer Aureli Maria Escarré de Mont-roig acollirà, diumenge al matí, el reagrupament dels cotxes participants a la competició en dues franges horàries diferents.

El 56è Rally RACC Catalunya- Costa Daurada  torna enguany a les carreteres del Camp de Tarragona després de la suspensió de l’any passat per la Covid. L’organització ha tornat a escollir Mont-roig del Camp per fer el reagrupament dels cotxes i pilots que participen en la competició.  La zona habilitada per l’aparcament dels vehicles de competició será el Carrer Aureli Maria Escarré. Des de les 07h del matí del diumenge 17 d’octubre estarà prohibit l’estacionament.

A primera hora del matí, al voltant de les vuit, i a partir de les 11, aniran arribant els vehicles pel reagrupament abans  d’enfilar el tram de Pratdip,  en direcció a Santa Marina, i abans de marxar cap a Riudecanyes per fer el tram del Coll de la Teixeta. Durant aquest període, els veïns i veïnes que vulguin podran acostar-se al parc tancat per poder veure de prop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició.

L’arribada i sortida de la zona de reagrupament que transcorrerà pels carrers del municipi no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

Diumenge 17 serà el darrer dia de competició per les carreteres de la Costa Daurada, que es van iniciar ahir al matí a la zona de la Teixeta amb el popular shakedown. El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada és una prova puntuable pel Campionat del Món de Rallies.

Més informació a la web  www.rallyracc.com

 

Comparteix aquest article