El 57è  Rally RACC Catalunya-Costa Daurada farà parada de nou a Mont-roig del Camp

El 57è  Rally RACC Catalunya-Costa Daurada farà parada de nou a Mont-roig del Camp

  • Un dels participants de l’edició 2021.

    El carrer Aureli Maria Escarré de Mont-roig acollirà aquest diumenge a mig matí el reagrupament dels cotxes participants a la competició.

Aquest cap de setmana arriba a les carreteres del Camp de Tarragona ell 57è Rally RACC Catalunya-Costa Daurada  puntuable pel Campionat del Món de l’especialitat. L’organització ha tornat a escollir Mont-roig del Camp per fer el reagrupament dels cotxes i pilots que participen en la competició.  La zona habilitada per l’aparcament dels vehicles de competició serà el Carrer Aureli Maria Escarré. Des de les 07h del matí del diumenge 23 d’octubre estarà prohibit l’estacionament.

Els horaris de diumenge 23 d’octubre.

En aquesta ocasió, a partir de les 11 del matí aniran arribant els vehicles pel reagrupament abans d’enfilar el tram de Pratdip,  en direcció a Santa Marina, i abans de marxar cap a Riudecanyes per fer el tram del Coll de la Teixeta. Durant aquest període, els veïns i veïnes que vulguin podran acostar-se al parc tancat per poder veure de prop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició, aproximadament durant 40 minuts.

L’arribada i sortida de la zona de reagrupament que transcorrerà pels carrers del municipi no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

Diumenge 23 serà el darrer dia de competició per les carreteres de la Costa Daurada, que s’inicia aquest dijous al matí a la zona de la Teixeta amb el popular shakedown.

Més informació a la web  www.rallyracc.com

Comparteix aquest article