El barri de la Florida de Miami Platja acollirà aquest dissabte a la nit i matinada la primera edició de l’espectacle Survival Zombie

El barri de la Florida de Miami Platja acollirà aquest dissabte a la nit i matinada la primera edició de l’espectacle Survival Zombie

  • Les persones prèviament inscrites en aquest joc immersiu de terror estaran perfectament identificades i el públic en general s’hi pot acostar com a espectador, però sense participar-hi directament.
  •  L’activitat es desenvoluparà als carrers Sevilla, Sòria, Badajoz, Cadis, el Parc de les Oliveres i un tram de l’Avinguda Diversitat amb Veracruz, però només es tallarà la circulació de vehicles al carrer Sòria, entre Granada i Sevilla

 L’edició 2022 del programa Pànic que impulsa el departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp finalitza aquest dissabte amb la primera edició del Survival Zombie, un joc immersiu de  terror que tindrà lloc de les 22h d’aquest dissabte 19 de novembre fins a les 4 de la matinada. L’activitat es desenvoluparà en diversos carrers del barri de la Florida de Miami Platja i comptarà amb la participació d’alguns centenars de joves. La zona afectada és la que comprèn els carrers Sevilla, Sòria, Badajoz, Cadis, Av. Diversitat amb Veracruz i específicament el Parc de les Oliveres. Cal destacar, però, que l’únic carrer que restarà tallat al trànsit de vehicles serà el tram del carrer Sòria entre els carrers Granada i Sevilla.

El Survival Zombie és un joc-espectacle de zombies, on la ciutadania ha d’aconseguir uns objectius marcats prèviament sense ser atrapats per aquests éssers fantàstics. Hi haurà gent pels carrers: actors, actrius i participants que es disfressaran de zombies.

Participants identificats

Tots els participants aniran identificats amb un mocador i una polsera. Només aquestes persones seran objecte de persecució pels zombies. La resta del veïnat podrà sortir a passejar tranquil·lament pels carrers de la Florida per observar el joc sense cap mena de preocupació. Per evitar qualsevol incidència, hi haurà vigilància policial a la zona i una ambulància de guàrdia.

De fet, durant el transcurs de l’esdeveniment és possible que se sentin crits, ja que es tracta d’un joc de persecucions emmarcat dins d’una festa del terror i el pànic. Per això, i per informar a la ciutadania, l’Ajuntament ha fet una campanya de comunicació a la zona d’influència del joc perquè el veïnat tingui tota la informació necessària. També, les persones que no participin en el survival Zombie i d’altres punts del municipi poden anar a veure l’espectacle sense formar part de l’activitat.

En cas de voler-hi participar cal adquirir prèviament l’entrada a través de la pàgina web http://survivalzombie.es/survival/miami-platja/ .

 

Comparteix aquest article